luni, 28 februarie 2011

Teme Noi Symbian

Teme noi Symbian – Teme Nokia – Teme telefoane touchscreen – teme Symbian S60 5th
… Sunt cuvinte cheie cautate destul de des pe batranul Google.In ziua de azi a devenit ceva normal si mult prea banal ca orice persoana sa aiba cate un telefon mobil,fie ca este el hi-tech ori ba.
Ringtone-urile, jocurile pentru telefoane cat si aplicatiile ori temele pentru telefon sunt la mare cautare, fiecare vrea sa-si personalizeze telefonul cat mai frumos, intr-un stil reprezentativ,s.a.m.d …tocmai din aceasta cauza au aparut si site-uri de profil care ofera o gama larga de Aplicatii Symbian (cele mai cautate aplicatii la ora actuala) ori aplicatii pentru telefon, jocuri pentru telefoanele mobile, teme pentru symbian ori alte sisteme de operare, sunete si diverse ringtone-uri care pot fi descarcate doar printr-un simplu click …
Am pregatit si eu pentru fericitii posesori ai telefoanelor cu sistem de operare Symbian o gama de teme Symbian noi 2010 (3rd si 5th – teme pentru telefoane cu touchscreen) …. sper sa va placa :) …daca nu,mai cautati pe site ca am mai postat destule.
nature tema symbian 2010
Download tema Symbian FP1
Mirror FP1
Download tema Symbian Fp2
Mirror FP2
Download tema Symbian 5th
Mirror 5th
nubes symbian theme
Downoad Nubes symbian theme
Mirror Nubes
stylish water symbian theme
Download Symbian theme
Mirror Stylish water
girl theme
Download Symbian girl theme
Mirror Girl theme
black symbian theme
Download Black theme
Mirror 1
mix symbian theme
Download mix symbian theme
Mirror 1
colorfull symbian theme
Download Tema symbian 2010
Mirror 1 collorfull
palm symbian 2010 theme
Download tema symbian Palm
Mirror 1 palm theme

New Aplicatii Jocuri Symbian

Bricks Breaking Game
Free image hosting powered by PostImage.org
Download bricks Breaking game
Mirror 1
Recordoid Lite – aplicatie de inregistrat voce pentru Symbian S60 5th
Download app
Mirror 1
WhatsApp Messenger – aplicatie pentru symbian s60 3rd si 5th edition cu ajutorul careia puteti trimite mesaje prin intermediul 3G sau Wi-Fi !
Download app
Mirror 1
Advanced Lock – aplicatie penru Symbian s60 3rd si 5th edition cu ajutorul careia pueti bloca anumite aplicatii symbian deja instalate in telefon!
Download app
Mirror 1
T9 Nav – aplicatie pentru symbian ce te ajuta sa gasesti instant ce vrei in telefon !
Download app
Mirror 1
– cu aceasta aplicatie symbian puteti sa vedeti toate informatiile despre sistemul de operare folosit !
Download app
– o aplicatie care vine in ajutorul pasionatilor de wordpress, in ajutorul bloggerilor care vor sa-si administreze blogul de pe telefonul mobil !
Download app
Mirror 1
nUnlock – o aplicatie cu ajutorul careia poti schimba modul de deblocare al telefonului Nokia 5800 !
Free image hosting powered by PostImage.org
Download app
mirror 1
F-secure Anti-Theft – aplicatie symbian cu ajutorul careia puteti sa va protejati informatiile din telefon.
Download app
– aplicatie symbian ce imita un glob cu zapada.
Download app
Mirror 1

Colectie De Aplicatii Si Jocuri Symbian

Dupa cum v-ati obisnuit (poate), din cand in cand mai postez si articole cu aplicatii fie pentru telefoane cu touchscreen fie pentru cele fara, iar daca timpul imi va permite o sa va mai prezint si modele de teme noi pentru Symbian.
Momentan m-am rezumat la o serie interesanta de noi care sper sa va placa.Pentru alte programe, , teme symbian si va invit sa accesati categoria “APLICATII SYMBIAN” sau “TEME SYMBIAN” ori “JOCURI SYMBIAN” si acolo va garantez ca veti gasi multe lucruri care sa va satisfaca orice moft.
Sneeze Attack Lite – aplicatie pentru telefonul mobil Symbian s60 3rd sau 5th edition cu ajutorul careia poti face pozne persoanelor din jurul tau.
FlyScreen – aplicatie pentru telefonul tau cu ajutorul careia iti poti personaliza widgeturi pe ecran.

Tip Calculator – aplicatie pentru Symbian s60 5th cu ajutorul careia poti face calcule foarte usor.
MSN Live Messenger – este o aplicatie de live chat pentru telefoanele symbian s60 5th edition.
Mini Carrom – un joc destul de interesant pentru telefoanele cu symbian.Este unul dintre cele mai jucate jocuri din India si alte tari asiatice.
MazeLock – ofera telefonului tau o metoda interesanta de deblocare.
Pachee – este un joc pentru telefoanele mobile cu touchscreen.Mai este cunoscut si sub numele de “pachisi” sau “parcheesi”.
VAKA Screen FX – o aplicatie ce va afisa pe display diferite animatii haioase in timp ce tu formezi un numar.
Drunk Reflexes – aplicatie pentru Symbian s60 5th edition, ce iti va testa reflexele
nUnlock – este o metoda noua de a-ti debloca telefonul Nokia 5800 !

A Aparut StarCraft 2

Starcraft II: Wings of Liberty era pana astazi disponibil doar in varianta beta, iar pasionatii de strategii in timp real au putut face zeci de teste asupra jocului insa marea bucurie abia astazi a venit cand s-a anuntat ca a aparut si varianta finala a jocului !
Se zvoneste ca in Starcraft II BETA, existau anumite asemanari cu primul Starcraft, insa de aceasta data si grafica pare ca a reusit sa atraga atentia gamerilor !

Livrarea jocului se va face pana la sfarsitul acestei saptamani, insa trebuie sa stiti ca pretul este putin mai ridicat decat pretul la care s-au facut pre-comenzile la Starcraft II !
In Romania, pretul pentru varianta standard este de 220 RON (119 era la pre-comanda,in primavara) iar daca sunt doritori sa descarce Starctaft II de pe internet, ei vor plati nu mai putin de 60 EURO
Cerinte Starcraft II
* 2.6 GHz Pentium IV or equivalent AMD Athlon processor;
* 1 GB RAM (1.5 GB required for Windows Vista/Windows 7 users);
* 12 GB hard disk space;
* 128 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or ATI Radeon 9800 PRO video card or better;
* OS Windows XP sau mai nou.

White Men Can't Jump

Cauti filme de comedie? Poate ca esti in pana de idei si te-ai pus pe cautat filme noi online, sau filme noi din 2011 …dar am eu o propunere interesanta : un film de comedie (nu din 2011) dar iti va placea. Daca l-ai vazut, atunci google si ‘ 2011‘ ca sigur gasesti.
White Men Can’t Jump (Albii nu pot sa sara) este povestea a doi escroci. Unul alb si unul negru, Billy si Sydney sunt de parere ca sunt cei mai buni jucatori de baschet din oras. Impreuna, ei fac echipa si pacalesc jucatorii de baschet de pe terenurile de cartier din L.A. Sydney este un familist care vrea sa-si plateasca facturile, iar Billy este un impatimit al pariurilor care incearca sa-si plateasca datoriile. Pe langa problemele pe care le au unul cu celalalt, Billy se confrunta cu o situatie periculoasa: datoreaza unor gangsteri, care sunt hotarati sa-l omoare pentru faptul ca a incercat sa-i pacaleasca.

Bancul Cu Politisti

Un politist patrula. Vine un si-i zice:
-Nenea politistu !
-Da copilas !
-Cat este ceasul !
-2:45 !
-La 3 fix sa ma in fund !
Si o ia fuga.Politistul alearga dupa el.Dupa un colt, da de un ofiter superior.
-Unde alergi asa, ba Ioane ?
Un nesimtit de copil a venit si mi-a zis sa-l pup in fund la 3 fix !
Ei,si unde te grabesti asa ? De-abia e 2:45, mai ai timp !

Spovedanie

Ne apropiem cu pasi repezi de Postul Pastelui, nu? Incepe perioada Sfanta … asa ca trebuie sa ne pragatim sufleteste si trupeste. Sa vezi caterinca ce-a iesit … s-a dus una la spovedit
O tanara se duce la spovedit.
-Parinte, sunt o pacatoasa.
-Ce-ai facut, fiica mea?
-Aseara am fost cu Ionica la .
-Si ?

Need For Speed World gratuit

Poate stiti,sau nu ? Need for Speed World este jocul cu masini smechere care poate fi jucat online, mai exact este varianta online din seria NFS.
Acest joc a fost lansat pe data de 27 Iulie si putea fi jucat gratuit doar pana la 10 nivele, insa iata ca astazi cei de la Electronic Arts au facut public anuntul cum ca Need for Speed World poate fi jucat gratuit !
Asa ca, dupa aceasta veste buna nu-mi ramane decat sa clasez si jocul acesta in seria jocurilor MMO (Massively Multiplayer Online) gratuite,pe langa el mai mentionez si alte doua jocuri ce au facut ravagii in lumea online : Lord of The Rings si EverQuest II !
need for speed world
Insa, tot mai ramane un minus la acest joc si anume faptul ca Need for Speed World nu ofera chiar totul gratis si aici ma refer la anumite item-uri care pot fi deblocate doar contra cost (elemente decorative, performata masinii,etc) …dar cine are dolarei si n-are ce face cu ei poate sa-i cheltuie pe un joc online ca NFS World …
Pentru pasioantii de NFS si cei care vor sa joace Need for Speed World, pot sa-si faca un cont si totodata sa descarce jocul NFS World la aceasta adresa !

Football Manager 2011

Dupa cum stim cu totii este cel mai popular si vreau sa va anunt ca se apropie de o noua versiune numita Football Manager 2011, ce va fi disponibila la sfarsitul toamnei lui 2010 …versiune se va lansa in Marea Britanie pe 5 Noiembrie si tinde sa aduca alte noi imbunatatiri si alte noutati acestui joc.
football manager 2011
Pai cam ce imbunatatiri si ce fel de noutati va aduce acest Football Manager 2011 ?
* Un nou sistemul de negociere cu jucatorii si agentii
* Sistemul de antrenament a fost schimbat
* Modul de interactionare cu actionarii si jucatorii a fost imbunatatit
* Sistemul de mesaje a fost modificat
* Modul de vizionare a meciului beneficiaza de peste 100 de animatii noi
* Reputatia ligii se va modifica in functie de performantele continentale ale echipelor
+ baza de date actualizata la zi unde veti gasi informatii noi legate de cluburi, personalul tehnic si jucatori.

Lenjerie Sexy - Costume Sexy

Ca tot veni vorba de Dragobete .. eu si uitasem ca maine sarbatorim Dragobetele, care nu este altceva decat echivalentul romanesc al sarbatorii Valentine’s Day, dar totusi – ma gandesc sa-i cumpar ceva persoanei iubite, dar ce? mintea-mi zburda repede, si se opreste la lenjerie sexy.
Hmm …nu este o idee rea, pentru ca pana acum nu i-am facut astfel de cadouri pe cand ea, mi-a cumparat de Craciun lenjerie intima mai ‘smechera‘ si a reusit sa ma surprinda! De ce sa n-o fac si eu?
Si-am dat frumusel drumu la calculator, am deschis browserul si-am inceput navigarea. Si da-i cu search (nu mult timp), pentru ca in secunda urmatoare am gasit site-ul care-l cautam.
be sensual
Cu un design simplu si atractiv, mi-a usurat cautarile, astfel incat m-am oprit la prima categorie : Babydoll.
Si mi-au furat privirea (nu domnisoarele) acele lenjerii foarte provocatoare, dar si descrierea ce am intalnit-o pe site : Inocent sau provocator, clasic sau indraznet, din satin sau din dantela – alegerea iti apartine. Alege acum Babydoll-ul pentru o noapte de neuitat!
Sincer sa fiu, m-am tot gandit ce sa-i cumpar si ce alegere sa fac asa incat sa fie cea mai buna … Intr-un final, m-am oprit la clubwear – si am decis ca mai bine-i cumpar o astfel de tinuta, nu?

Test Drive Unlimited 2 Apare In 2011

Am eu o oarecare simpatie pentru , si recunosc faptul ca nu-mi plac jocurile de strategie de niciun fel.
Mai mult prefer sa ma joc un shooter sau un joc cu masini, parca ma simt mai in lumea mea si ma destind mai bine – uneori chiar am impresia si de relaxare.
Va vorbeam mai demult despre jocul Test drive unlimited 2 si pe atunci nu stiam o data exacta de lansare, insa acum pot sa va spun ca Atari si Eden au decis ca jocul va fi lansat pe , xBox si PS3 in luna februarie 2011 !
test drive unlimited 2
test drive unlimited

Limbistul

Iti dai seama ca a vrut omu’ neaparat o amintire din vacanta si a considerat el ca nimic nu-i mai frumos decat o poza in care se face ca da limbi in pizda unei statui …
L-am bagat in categoria ‘cocalari‘ …nu ma intreba de ce …nu stiu :)
Nu stiu, nu cunosc ce reprezinta statuia asta ..daca poate cineva sa ma ajute, are nota 10 din partea mea.
limbistul

Hai Sa Vorbim Despre Laptop-uri

As putea sa va spun ca “Tehnologia se dezvolta in fiecare zi” insa nu-i vad rostul acestei afirmatii din moment ce toata lumea, absolut toata lumea este constienta de acest lucru …sau nu ?
Sunt abonat la newsletter-ul a catorva site-uri a caror nisa se bazeaza pe domeniul tehnologic si-n fiecare zi observ fie ca sunt ele despre laptop-uri, telefoane mobile, sisteme desktop, camere foto ori video si nu in ultimul rand televizoare …tind sa cred, ca tehnologia din ziua de astazi este precum un furnicar – mereu in miscare si dezvoltare continua – pentru ca producatorii vor sa fie cei mai buni dintre cei mai buni, vor sa ajunga in top si sa ramana acolo muuulta vreme (si asta este o metoda foarte buna de marketing) insa utilizatorii (posesorii) au intotdeauna un impuls puternic in clasarea, sau mai bine zis in crearea unui top al celor mai bune inventii tehnologice.
Dat fiind faptul ca nu am Laptop momentan, m-am pus sa fac niste cautari pe internet si asta pentru a ma decide care este cel mai bun, pentru a-mi forma o idee generala despre laptop-uri si raspunsurile nu au incetat sa apara…astfel ca in ultima vreme am aflat ca Sony lanseaza doua laptop-uri noi din seria Vaio F; Stiu ca deja cand auziti de Sony Vaio va ganditi la un pret ridicat (asa sunt si eu) …
Spre exemplu, cele doua modele noi din gama F, numite VPCF139FJ/BI si VPCF138FJ/B aduc noutati in lumea notebook-urilor, si anume suportul pentru USB 3.0 insa pretul, respectiv 2.970 $ pentru Sony Vaio VPCF139FJ/BI si 2.140 $ pentru cel de-al doilea model cam lasa de dorit.
sony vaio
Ambele modele dispun de 4 GB RAM, un ecran ce masoara 16.4 inch si este full HD, memoria nu este de neglijat – 500 GB HDD, camera web de 0.3 megapixeli, , iesire HDMI si nu in ultimul rand doua Tunere TV plus o telecomanda pentru a usura browsing-ul…
Si totusi, vorba aia : este criza dom’le ! Pai nu mai bine intru eu frumusel pe un magazin online si studiez ofertele de acolo ? Nu mai bine iau legatura cu un consultant de-al lor sa-mi spuna ofertele ce mi s-ar potrivi cel mai bine ? Sincer sa fiu, decat sa dau 2000 $ pe un astfel de laptop, mai bine prefer sa-mi iau un DELL care se pare ca sunt printre cele mai cautate la ora actuala si astia datorita faptului ca raportul calitate – pret este excelent si multumeste pe toata lumea, nu ?
Si daca as fi un fan Sony cu sinceritate va spun ca as alege un model Sony Vaio VPCEA1S1E/L (albastru pentru mine si roz pentru prietena) tot din oferta celor de la .
sony vaio laptop
Sa va spun si motivele pentru care as alege un astfel de laptop ?
* Procesorul Intel® Core ce dezvolta o viteza de 2130 Mhz;
* Laptop-ul dispune de 4096 MB memorie RAM de tip DDR3 1066MHz/PC3-8500 ( memorie ce poate fi extinsa pana la 8192 MB );
* HDD-ul SATA este de 500 GB (cu 5400 rotatii pe minut);
* Display-ul este tip LED iar diagonala de 14.0” ne ofera o rezolutie maxima de 1600×900 WXGA (totul perfect, mai ales pentru ca laptop-urile cu diagonala de 14.0” si 15.0” sunt cele mai cautate)
* Placa video ATI Mobility Radeon HD 5145 (neintegrata) cu o memorie video de 512 MB;
* Placa de sunet este integrata (Dolby Home Theater v3) si tin sa va anunt ca Sony Vaio VPCEA1S1E/L dispune de difuzoare stereo si microfon incorporat.
* Dimensiunile : 345.80 x 238.70 x 27.30
* De asemenea, mai trebuie amintita reteaua Wireless 802.11b/g/n, bluetooth, card reader, HDMI, greutate de 2.35 Kg si bineinteles ca nu in ultimul rand bateria de 6 celule.
Si …pretul ? hai ca asta il asteptati cu totii dupa ce v-am prezentat caracteristicile generale,nu ?Ei bine, spre surprinderea voastra nu depaseste 3.823,00 Lei in oferta celor de la evomag…Si uite ca se poate si fara 2000-3000 de euro, nu-i asa ? Imi raman bani de buzunar si achizitionez un laptop Sony vaio pe cinste.
Pe langa faptul ca Sony lanseaza doua modele noi de laptop-uri din gama F, am descoperit si ca pe iPad -cea mai cautata tableta PC- poate fi instalat Windows 95, am mai aflat ca prin ianuarie anul viitor va aparea cea mai ieftina tableta din lume, numita Sakshat si cu un display de 7 inch, ea nu va costa mai mult de 35$;…ah,si uitasem sa va mai anunt ca in Romania a aparut singurul laptop cu sistem de operare Android si nu in ultimul rand, Acer se pregateste sa scoata pe piata un laptop de 15 inch cu dual-screen.
Si totusi,toate acestea suna destul de interesant in vreme ce tabletele PC par sa ia amploare, nu?
In speranta ca nu v-am plictisit si v-ati imbogatit cunostintele generale, nu-mi ramane decat sa va urez o zi frumoasa in continuare !

Cei Mai Buni Antivirusi Pentru PC

Fie ca ai un sistem desktop sau un notebook, stim cu totii ca un program este foarte bine primit de sistemul ce-l rulam si in plus, nu ne incurca cu nimic ci din contra ne ofera o navigare si un mod de lucru mult mai sigur.
Am vazut ca baietii de la Go4It au realizat un top al celor mai folosite programe Antivirus, programe care in decursul anului 2010 s-au imbunatatit considerabil si sunt pregatite sa lupte in anul 2011 cu virusii.
Asadar, cauti un antivirus foarte bun pentru calculator sau laptop si nu stii ce sa alegi ?
Top cei mai buni antivirusi
Locul 1 – Kaspersky Internet Security 2011
Locul 2 – PC Tools Internet Security 2011
Locul 3 Internet Security 2011
Locul 3 – AVG Internet Security 2011
Locul 4 AntiVir Premium
Locul 5 – F-Secure Internet Security 2011
Locul 6 – G Data Internet Security 2011
Locul 7 – Panda Internet Security 2011
Locul 8 – Symantec Norton Antivirus 2011
Locul 9 – BitDefender Antivirus Pro 2011
Locul 10 – ESET NOD32 Antivirus 4
Locul 11 – Avast Antivirus Pro

Cum faci o inimioara dintr-un ou?

Cat de bun este internetul asta, nu? Sute, … miliarde de informatii ce-ti stau la-ndemana doar printr-un simplu click. Wow … o evolutie foarte mare zic eu, si bineinteles inca in continua dezvoltare.
Te-ai intrebat cum sa-i spui persoanei iubite ca o iubesti, dar intr-un alt mod?
Te gandeai ca dintr-un ou poti face o inimioara? Ei bine … uite ca tot pe internet am aflat ca se poate!