luni, 28 februarie 2011

Need For Speed World gratuit

Poate stiti,sau nu ? Need for Speed World este jocul cu masini smechere care poate fi jucat online, mai exact este varianta online din seria NFS.
Acest joc a fost lansat pe data de 27 Iulie si putea fi jucat gratuit doar pana la 10 nivele, insa iata ca astazi cei de la Electronic Arts au facut public anuntul cum ca Need for Speed World poate fi jucat gratuit !
Asa ca, dupa aceasta veste buna nu-mi ramane decat sa clasez si jocul acesta in seria jocurilor MMO (Massively Multiplayer Online) gratuite,pe langa el mai mentionez si alte doua jocuri ce au facut ravagii in lumea online : Lord of The Rings si EverQuest II !
need for speed world
Insa, tot mai ramane un minus la acest joc si anume faptul ca Need for Speed World nu ofera chiar totul gratis si aici ma refer la anumite item-uri care pot fi deblocate doar contra cost (elemente decorative, performata masinii,etc) …dar cine are dolarei si n-are ce face cu ei poate sa-i cheltuie pe un joc online ca NFS World …
Pentru pasioantii de NFS si cei care vor sa joace Need for Speed World, pot sa-si faca un cont si totodata sa descarce jocul NFS World la aceasta adresa !