miercuri, 2 martie 2011

Cum Vad Ce Joc Imi Merge Pe Pc

Stiu ca multi sunteti impatimiti ai jocurilor si in general preferati tocmai ce e mai nou, care de  cele mai multe ori au pretentii destul de mari de la calculatoarele voastre.
Ei bine astazi am descoperit un site care va scuteste de o mare bataie de cap. Cu ajutorul acestuia care are la baza o lista cu cele mai populare jocuri si cu ajutorul unui activx pe care v-a trebui sa il instalati, site-ul o sa faca o analiza a componentelor voastre din unitatea centrala, iar in functie de cerintele jocului va va spune daca acel joc poate fi rulat sau nu pe sistemul vostru.
Iata si lista jocurilor pe care cei de la systemrequirementslab.com o pot analiza:
Pentru a putea face aceste teste cei care folosesc Internet Explorer indiferent de varianta vor trebui sa instaleze un activx, iar daca tot am ajuns pana aici, atunci cu aceasta ocazie am ales sa fac si un mic tutorial despre cum se poate instala un activx:

Dupa ce ati intrat pe site-ul celor de la systemrequirementslab, dati click pe butonul CAN YOU RUN IT, dupa care sus o sa apara o bara galbena pe care va trebui sa faceti click dreapta, mergeti pe Run Add-on si apoi pe Run.


Dupa ce ati facut acesti simpli pasi  si v-ati ales jocul din lista, site-ul v-a analiza componentele calculatorului vostru si in functie de ele va va da un raspuns daca jocul va va merge sau nu.

Daca folositi alt browser ca exemplu Mozilla, Opera sau Chrome atunci pentru a rula testul de compatibilitate intre calculatorul vostru si jocul ales, va trebui sa instalati ultima versiune de java pe care o puteti descarca de aici.