joi, 3 martie 2011

Sperma Face Bine La Ten ?

Nu mai stiu ce cautam pe Google, dar stiu ca am gasit o intrebare interesanta : Sperma face bine la ten?
Si intrand pe acel link, pe TPU.ro am observat ca sunt date cateva raspunsuri la aceasta intrebare insa parerile sunt impartite – unii spun ca sperma face bine la ten, altii ca nu face bine
sperma face bine la ten
De exemplu, iata cateva raspunsuri ce le-am gasit pe acolo …
Da sperma face foarte bine la ten…..de cate ori fac dragoste barbatul meu ejaculeaza pe fata mea …..in aproximativ 1sap jumate se vad rezultatele…..foarte bine ajuta
Da, sperma este buna la ten, dar nu oricum! Mai intai trebuie stiut ca nu prima ejaculare trebuie folosita si nici chiar a doua ejaculare.
Trebuie ca barbatul sa ejaculeze in mod fregvent in mai multe acte sexuale, apoi ar fi bine sa se alimenteze cu fructe in special citrice, sa fie bine alimentat si chiar 100 – 200 ml de vin ( rosu daca se poate) si incepand cu a patra ejaculare se poate folosi sperma pe tenul fetei. Atentie, foarte important, sperma sa nu fie rece!
Proaspat ejaculata pe fata, sperma trebuie intinsa peste tot si se tine pana se raceste bine (cca. 5-7 min.) apoi se indeparteaza cu apa calduta ( nu fierbinte si nici rece!)
Dupa circa doua saptamani veti avea un ten de invidiat.
Succes!

Si curios fiind sa aflu mai multe, am ajuns pe un site unde am gasit intrebare si raspuns:
Intrebare : Daca inghiti sperma, stiu ca nu e toxica dar ajuta la eliminare de acnee sau in general are vreun efect pozitiv asupra pielii ?
Despre relatia acnee – sperma inghitita …
Povestea cu “sexul oral face tenul frumos” este numai o poveste neadevarata. Nu exista nici un fel de efecte “miraculoase” ale inghitirii spermei, asupra tenului. Crezi ca daca se dovedea stiintific valoarea curativa a spermei nu se “repezeau” pana acum producatorii de astfel de produse sa “mulga” pentru a-si rotunji castigurile ? Ba bine ca nu ! Dar sperma este donata numai pentru fetilizare. In afara de placerea pe care o poate da in contextul intregului act sexual, inghitirea spermei nu mai are nici un fel de efect benefic. Dar poate avea efecte cat se poate de grave in cazul in care partenerul este infectat cu o infectie cu transmitere sexuala … [...]
Asa ca, fetelor, atentie la “jmecheru’” care va “vinde gogosi” despre tratamentul acneei prin folosirea (inghitirea) spermei. Nu va lasati pacalite !
Articolul complet il puteti gasi aici